Ett Kryss Två har den här helgen en skön tipskupong som innehåller lag som Chelsea, Manchester City och Stoke med John Guidetti i laget.

Inför helgens matcher ligger Chelsea på tredje plats och Manchester City på andra plats i Premier League tabellen med samma poäng och det är endast målskillnad som skiljer de bägge lagen åt. Två poäng före uppe i topp finns Arsenal som vägrar att släppa förstaplatsen ifrån sig. Kan det här bli helgen när engelska Premier League får en ny serieledare för säsongen? 

När det gäller John Guidettis medverkan i Stokes bortamatch mot hemmastarka Southampton måste vi tyvärr låta vara osagt. Guidetti har fått väldigt lite speltid under sina första matcher sedan han kom från Manchester City för en tid sedan. Uppgifter har också florerat om att han återigen dras med skador eller att han är sjuk. Men vi hoppas verkligen få se honom i Stoke truppen och allra helst med på planen lite längre tid än vad som varit fallet tidigare. Men Ett Kryss Två kupongen bjuder för övrigt annars på många underhållande matcher. Kolla också gärna in vårt stryktipsförslag denna helg med ett inlämnat R-4-4-144 system!

Ett Kryss Två med bästa matcherna från England

TIPPA ETT KRYSS TVÅ HOS BETSSON HÄR

 

Speltips Ett Kryss Två

Svenskt Spel har i vanlig ordning tagit fram ett speltips på en spelad enkelrad varvid vi också utmanar Betssons spelexpert Ola Andersson och hans framtagna enkelrad. Vi tippar enligt följande:

1. Chelsea – Newcastle
1
X
2

2. Aston Villa – West Ham
1
X
2

3. Crystal Palace – West Brom
1
X
2

4. Norwich – Manchester City
1
X
2

5. Southampton – Stoke
1
X
2

6. Sunderland – Hull
1
X
2

7. Barnsley – Ipswich
1
X
2

8. Blackpool – Nottingham Forest
1
X
2

9. Bolton – Bournemouth
1
X
2

10. Charlton – Birmingham
1
X
2

11. Huddersfield – Wigan
1
X
2

12. Middlesbrough – Blackburn
1
X
2

13. Reading – Sheffield Wed
1
X
2