Här hittar du söndagens toppfotboll från italienska Serie A som du kan se gratis via Livestreaming.

Vi har fyra spännande fotbollsmatcher från Italien och Serie A att se fram emot nu på söndag den 23 februari. Alla matcher ser du gratis via bet365 Livestreaming.

TILL BET365 LIVESTREAMING

 

 

Se söndagens Serie A Fotboll via Livestreaming

15:00 | FOTBOLL Chievo v Catania

Kommentar: Både Chievo och Catania är indragna i bottenstriden. Bortalaget Catania ligger med sina nitton poäng endast en poäng före Chievo och oroväckande nära bottenlaget Sassuolo på sjutton poäng. Alltså har vi en mycket spännande match som vi kan se och som är en av de viktigaste matcherna för året för de bägge lagen.

15:00 | FOTBOLL Inter v Cagliari

Kommentar: Femteplacerade Inter möter femtonplacerade Cagliari och här bör Inter ta hem tre poäng. Inter har definitivt ett bättre spelarmaterial än söndagens motståndare Cagliari och när man dessutom spelar på sin hemmaplan där man är väldigt starka ska den här matchen helt enkelt sluta med Inter seger.

15:00 | FOTBOLL Sampdoria v Milan

Kommentar: På tolfte plats hittar vi hemmalaget Sampdoria som inte ligger sådär förskräckligt långt efter Milan på sin nionde plats. Det skiljer fyra poäng här och Milan kommer närmast från tufft Champions League spel och brukar efter det ha svårt att spela på topp i ligan. Matchen kan således sluta hur som helst och vi blir inte förvånade om Sampdoria tar hem det här.

15:00 | FOTBOLL Udinese v Atalanta

Kommentar: Här har vi den mest jämna matchen att dömma av tabelläget. Udinese och Atalanta ligger med samma poäng på trettonde respektive fjortonde plats. Udinese är lite målgladare än Atalanta medan båda lagen är väldigt jämna i sitt försvarsspel med nästan lika många insläppta mål. Vi tror att hemmaplan avgör till Udineses fördel.