Vi tror det blir många kryss i riktigt spännande matcher i Ett Kryss Två denna helg. Bland topplagen i engelska Premier League ser vi Arsenal gå upp mot Sunderland och Manchester City tar sig an Stoke. Viktiga toppmatcher har vi även i The Championship med bland annat Burnley mot Nottingham och Charlton som tar emot Queens Park Rangers. Dessutom kryddas Ett Kryss Två kupongen med superviktiga bottenmöten där det gäller att inte halka ner ytterligare i bottenträsket. Viktigaste matchen här är kanske West Bromwichs möte med Fulham där båda lagen har underpresterat så här långt under säsongen trots många namnkunniga och erfarna spelare i de respektive trupperna.

Tippa Ett Kryss Två HÄR!

 

Svenskt Spel tippar en enkelrad enligt följande

För att se våra analyser och kommentarer kring alla matcher i vårt speltips så kan du läsa vårt Stryktipsförslag för helgen vars kupong på Stryktipset hos Svenska Spel innehåller exakt samma matcher som denna Ett Kryss Två kupong hos Betsson. Som sagt var hittar vi många kryss på kupongen!

1 Arsenal – Sunderland (1)

2 Cardiff – Hull (x)

3 Manchester City – Stoke (1)

4 West Brom – Fulham (x)

5 West Ham – Southampton (x)

6 Barnsley – Millwall (1)

7 Blackpool – Birmingham (x)

8 Bolton – Watford (x)

9 Brighton – Wigan (x)

10 Burnley – Nottingham Forest (1)

11 Charlton – QPR (2)

12 Huddersfield – Sheffield Wed (1)

13 Reading – Blackburn (x)

Svenskt Spel utmanar Betssons egen Ett Kryss Två expert Ola Andersson med att tippa en enkelrad.

Ola Andersson tips EttKryssTvå