EttKryssTvå med topplag som Chelsea, Arsenal och Everton på kupongen kommer denna helg innehålla fyra Premier League matcher och nio Championship matcher.

Fulham - Chelsea

Fernando Torres i aktion i senaste mötet mellan Chelsea – Fulham

Nja, sant är definitivt att Chelsea och Arsenal är topplag i Premier League med första respektive andra placering i ligan, men Everton hittar vi inte förrän på sjunde plats och kanske inte direkt kan sägas vara ett topplag då. Men sanningen är att de spelat som ett topplag i år och först nu på slutet fått ett antal svidande nederlag på rad mot de andra topplagen i Premier League och därför halkat ner en aning i tabellen. När det gäller de tre lagen Chelsea, Arsenal och Everton kommer vi på Svenskt Spel tippa seger för Chelsea och Everton men däremot satsar vi på et litet överraskande kryss i Arsenals bortamöte mot hemmastarka Stoke. Det är läge för en skräll här!

Men det finns ju förstås en hel del andra godbitar att se fram emot på kupongen också. Toppmöte i The Championship mellan Burnley och Derby, Nottinghams och Wigans jakt på kval till Premier League och ett kul möte mellan två anfallsglada gäng i Ipswich – Birmingham. Återigen har vi en härlig tipslördag med underbar engelsk fotboll att kolla och spela på.

Tippa EttKryssTvå hos Betsson här!

 

Svenskt Spels EttKryssTvå tips

Svenskt Spel tippar en enkelrad på veckans EttKryssTvå-kupong enligt följande (se vårt Stryktipsförslag för kommentarer om varje match):

1 Everton – West Ham (1)

2 Fulham – Chelsea (2)

3 Hull – Newcastle (1)

4 Stoke – Arsenal (x)

5 Bolton – Blackburn (x)

6 Bournemouth – Doncaster (1)

7 Burnley – Derby (x)

8 Ipswich – Birmingham (1)

9 Millwall – Brighton (1)

10 Nottingham Forest – Wigan (x)

11 Reading – Yeovil (1)

12 Sheffield Wed – Middlesbrough (x)

13 Watford – Blackpool (1)

Om du vill läsa mer om hur EttKryssTvå fungerar kan du läsa vår EttKryssTvå guide.

Här kan du se Betssons spelexpert Ola Anderssons tips på helgens EttKryssTvå:

EttKryssTvå med Chelsea, Arsenal och Everton