Helgens Livestreaming Fotboll från Ligue 1 Frankrike

Zlatan är franska folkets favorit

Se helgens Livestreaming fotboll från Ligue 1 Frankrike helt gratis. Zlatan och hans Paris SG har tagit ett stabilt grepp om segerpokalen i franska Ligue 1. PSG ligger fem poäng föret tvåan och tuffaste konkurrenten Monaco och ytterligare mäktiga tio poäng före trean Lille. Men som vanligt bjuder franska Ligue 1 i helgen på massor av underhållande fotbollsmatcher och helt avslappnade kan inte Paris SG vara eftersom Monaco är ett lag som sällan förlorar och definitivt inte gett upp titelkampen. Dessutom har ju Zlatan och gänget i Paris SG den viktiga Champions League turneringen att koncentrera sig på där mycket energi går åt vilket kan gynna Monaco i slutändan.

Zlatan börjar bli omättligt populär, inte bara i Paris, utan i hela Frankrike. Det har till och med gått så långt att vår svenska kelgris Zlatan har blivit hela franska folkets favorit då han röstats fram som en solklar vinnare med överlägsna 69 procent av rösterna. Falcao kom på andra plats med 27 procent, Cavani trea på 20 procent och Valbuena fyra på 19 procent. Och det är fler som ställer sig i hyllningskören till Zlatan där även fotbollsstjärnor på motståndarsidan uttalar sig i ordalag som att Zlatan är ett geni. I en annan läsarröstning i franska tidningen Le 10 Sport vann Zlatan utnämningen ”Den bäste som någonsin dragit på sig PSG-tröjan” där han utklassade tidigare världsstjärnor som Ronaldinho.

Livestreaming Fotboll från Ligue 1

Lördagens Livestreaming Fotboll från Ligue 1 Frankrike

20:00 Lorient v Bastia

20:00 Nice v Toulouse

20:00 Reims v Valenciennes

20:00 Rennes v Guingamp

20:00 Sochaux v Bordeaux

Söndagens Livestreaming Fotboll från Ligue 1 Frankrike

14:00 AC Ajaccio v Lille 

17:00 Lyon v Montpellier

21:00 PSG v Marseille

Se Livestreaming fotboll från bet365 här!