bet365

Svenskt Spel har tagit ut de fyra bästa fotbollsmatcherna som sänds på Unibet-TV i helgen. Vi börjar med en Zlatan-match i Frankrike på lördagen när serieledande Paris SG bortaspelar mot SC Bastia som förnärvarande placerat sig på en nionde plats i Ligue 1 tabellen. Matchen SC Bastia – Paris SG är den enda matchen Svenskt Spel tagit ut under lördagen som en av de mest sevärda matcherna i helgen vilka du kan se på Unibet-TV.

Bästa fotbollsmatcherna på TV i helgen

På söndag kan vi se fram emot två toppmöten i Italien. Först spanar vi in matchen mellan Juventus och Fiorentina som spelar mitt på dagen under lunchtid med matchstart kl. 12:30. Juventus leder Serie A i stor stil och har råd att förlora poäng medan motståndarlaget fjärdeplacerade Fiorentina har viktiga poäng att kämpa om. För Fiorentina är siktet inställt spel i Europas olika cuper nästa säsong och naturligtvis vill man spela i den allra finaste cupen Champions League. Den andra italienska matchen, och också den avslutande fotbollstillställningen för helgen vi valt att titta på hos Unibet-TV, är mellan trean Napoli mot tvåan Roma. Oj vilken match! Kan bli hur spännande som helst. Det skiljer inför mötet sex poäng mellan lagen och här finns risken/chansen att avståndet växer till nio eller krymper till tre poäng vilket är en avsevärd skillnad så här långt in på säsongen.

PAOK Thessaloniki - Olympiakos

Däremellan har vi valt att fokusera våra blickar mot Grekland och ännu en toppmatch. PAOK Thessaloniki – Olympiakos möts i en mycket spännande och stor match i grekiska ligan då hemmalaget Thessaloniki som ligger tvåa tar emot de svårslagna serieledarna Olympiakos. Svenskt Spel rekommenderar verkligen att se på den här matchen om du vill se en het toppmatch med garanterat bra fotboll från Grekland när den är som bäst!

Lördag 8/3

16:30 SC Bastia – Paris SG (Franska Ligan, Ligue 1)

Söndag 9/3

12:30 Juventus – Fiorentina (Italienska ligan, Serie A)

18:30 PAOK Thessaloniki – Olympiakos (Grekiska ligan, Super League)

20:45 Napoli – Roma (Italienska ligan, Serie A)

TILL UNIBET-TV HÄR!