EttKryssTvå tipset vecka 12 består av sex Premier League matcher och sju Championship matcher. På tipskupongen hittar vi den här veckan Premier League lag som Liverpool och Manchester City som båda är på jakt i titelracet, som Chelsea just nu leder med fyra poäng före Liverpool på andra plats. Manchester City jagar ledande Chelsea från sin fjärdeplacering med sex poäng bakom men med hela tre matcher mindre spelade och Liverpool med en match mindre jämfört med Chelsea.

EttKryssTvå vecka 12

Spanar vi in kupongens Championship lag ser vi topplagen Leicester, Queens Park Rangers och Wigan gå upp i kamp. Leicester dominerar verkligen Championship den här säsongen men kanske kan få en tuff kamp på lördag borta mot tiondeplacerade Blackburn som normalt sätt är starka på sin hemmaplan. Tuffaste matchen bland topplagen tror vi på Svenskt Spel ända att QPR får, trots sin fina form, när man på bortaplan möter Middlesbrough som är ett lag med en otroligt stark defensiv.

EttKryssTvå tipset vecka 12 från Svenskt Spel

Svenskt Spel tippar här en enkelrad. Vill du läsa våra kommentarer för varje match på veckans EtKryssTvå hänvisar vi till vårt Stryktipsförslag för helgen.

1 Cardiff – Liverpool (2)

2 Everton – Swansea (1)

3 Hull – West Bromwich (x)

4 Manchester City – Fulham (1)

5 Newcastle – Crystal Palace (1)

6 Norwich – Sunderland (x)

7 Birmingham – Reading (x)

8 Blackburn – Leicester (2)

9 Blackpool – Huddersfield (x)

10 Brighton – Ipswich (x)

11 Middlesbrough – QPR (x)

12 Wigan – Watford (1)

13 Barnsley – Bournemouth (2)

 

Ola Andersson:s speltips på EttKryssTvå vecka 12

Vi utmanar Betssons spelexpert Ola Andersson och så här tippar han att EttKryssTvå kupongen kommer sluta denna helg.

Ola Andersson:s speltips på EttKryssTvå vecka 12