real madrid dortmund champions league

Ikväll är det återigen dags för två härliga Champions League kvartsfinaler. Paris S:t Germain – Chelsea med Zlatan mot Mourinho (I alla fall så som förhandssnacket har varit). Sen har vi Real Madrid – Dortmund och det är också i den matchen som vi hämtar kvällens speltips.

Det känns som att PSG – Chelsea kan bli en tillknäppt historia och ett underspel på antal mål kan vara av värde där. Tror det kommer vara en helt annan match nere i Madrid. Både Real Madrid och Dortmund är kända för sina snabba omställningar och brukar vara inblandade i målrika matcher. Båda lagen fyller på med många spelare i sina anfall och det gör att det kan bli vidöppet bakåt om spelet vänder snabbat. Tror inte heller att Real är nöjda med att tex bara få med sig en uddamåls vinst och sen ska åka till Dortmund för att säkra den. Nej här kommer man gasa så mycket det går matchen igenom. Vi vet också hur viktigt det är att göra mål på bortaplan i de här sammanhangen. Samma sak här tror vi inte Dortmund är nöjda med att tex spela 0-0. Ett mål mot Real Madrid borta är oerhört viktigt om man ska lyckas gå segrande ur den här striden i sett över två matcher. Därför kommer vi spela att båda lagen gör mål till oddset 1.61 med Hög insats!

Speltipset inlämnat hos bet365 – Världens bästa bettingsajt

Real Madrid Dortmund

Som ni ser finns det en hel del att tippa på i matchen. Real Madrid – Dortmund erbjuder 121 extra spel och här kan du läsa mer om vad man kan tippa på när det gäller Champions League.

Hur spelar ni ikväll? Kommentera gärna!