ETT KRYSS TVÅ Vecka 14 är en kupong fylld med tuffa matcher och alla utom en match är hämtade ifrån England.

ETT KRYSS TVÅ Vecka 14Den sista matchen nummer tretton är det Allsvenska mötet Falkenbergs FF – Brommapojkarna IF där båda lagen började årets Allsvenskan med varsin förlust. Annars tilldrar sig kupongens engelska matcher med viktiga bottenstridsmöten störst intresse. Naturligtvis är det många som håller fokus på stormatchen i Premier League mellan Newcastle – Manchester United där vi får se om Uniteds fina ligaform håller i sig och om Wayne Rooney ska prestera på topp. Vi tror i alla fall att Manchester United och Rooney vinner sin bortamatch mot Newcastle trots matchandet i Champions League.

 

ETT KRYSS TVÅ tipset denna vecka

Svenskt Spel tippar här en enkelrad och som samtidigt fungerar som speltips men vi måste säga att veckans kupong är av den svårare graden och vi vill vara öppna med att många chanstagningar har gjorts denna vecka. Fullständiga kommentarer om varje match hittar du i vårt Stryktipsförslag för den här veckan.

Spela ETT KRYSS TVÅ hos Betsson

 

1 Aston Villa – Fulham (1)

2 Cardiff – Crystal Palace (x)

3 Hull – Swansea (2)

4 Newcastle – Manchester United (2)

5 Norwich – West Brom (1)

6 Blackburn – Ipswich (1)

7 Bournemouth – QPR (x)

8 Charlton – Reading (2)

9 Doncaster – Birmingham (1)

10 Huddersfield – Bolton (x)

11 Middlesbrough – Derby (1)

12 Watford – Burnley (2)

13 Falkenbergs FF – Brommapojkarna IF (x)

Hur tippar du ETT KRYSS TVÅ Vecka 14?