Dagens bästa spel: Bayern M – Real M, inget mål innan minut 25, odds 1,83 @Bet365 med 6U
Land: Europa
Liga/Cup: Champions League
Spelstopp: Måndag 29/4 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Som komplement till det det första speltipset för dagen på Bayern Munchen – Real Madrid vill jag också ta tillfället i akt och slå ett slag för ett sidospel som jag anser har fint spelvärde i matchen. Spelet är att det blir en målsnål historia under matchens första skälvande 25 minuter. Bayern Munchen kommer att ta tag i taktpinnen och Real Madrid kommer att försöka ligga rätt och ”komma rätt in i matchen”. De vet att ju längre de försvarar stensäkert, desto större blir frustrationen och risktagandet i Bayern. Det som också talar för att det inte blir något mål i början är försiktigthetsprincipen – inget lag vill tappa matchen direkt. Vi kommer säkerligen att få se en hel del action när någon väl bryter mönstret med kombinationsspel eller tillfälligheter, men jag håller det fortfarande som föga troligt att vi får se några utsvävningar första 25.

Vi som såg förra matchen fick verkligen se prov på hur effektiva Real Madrid är på att stänga igen mittfältet och att isolera Bayerns ensamma anfallare! Om man har den strategin på hemmaplan, lär vi garanterat få se en upphottad version nu på bortaplan!

Inget mål innan 25:e minuten hittar du under marknaden ”mål” när du klickar dig in på matchen hos Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja