Dagens bästa spel: Bayern M – Real M, bortaseger asian hcp +1, odds 1,53 @Bet365 med 5U
Land: Europa
Liga/Cup: Champions League
Spelstopp: Måndag 29/4 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Nog var det allt lite överraskande att Real tog samtliga poäng hemma på Santiago Bernabeu i förra mötet med Bayern Munchen? Det var nog fler än jag som hade räknat med ett vassare Bayern, särskilt som det stod ett bortamål på spel?

Till den här matchen är det således relativt öppet, med en liten fördel för Real Madrid då de har 1-0 att gå på. Ett bortamål nu och Bayern måste göra hela tre mål för att ta sig vidare. Alla andra resultat utom 1-0 till Bayern ger en vinnare. Vid 1-0 nu blir det förlängning.

Mot Bayern fick vi se en Ronaldo som ivrigt satt på bänken och manade på sina lagkamrater. Ikväll lär han spela! En annan spelare som kommer att spela enligt rapporter är Gareth Bale, som avstått träning i veckan efter lätt sjukdom. Om Ronaldo har ”vilat” sig i form har Real sannerligen ett bra extravapen och ess i rockärmen att ta till.

Matchbilden som jag förväntar mig den är att Bayern har mycket boll och Real ligger lågt och rätt i sina positioner. De väntar på den där blixtsnabba omställningen med Di Maria, Ronaldo och Bale.

Jag tror att Real plockar hem avancemanget efter 1-1 här idag. Jag garderar med att spela ett asianspel på +1 seger för Real. Spelet betyder pengarna tillbaka om Real förlorar med uddamålet.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja