Dagens bästa spel: Chelsea – Atl.Madrid, kombinationsspel (2 marknader), odds 4,20 @Bet365 med 6U
Land: Europa
Liga/Cup: Champions League
Spelstopp: Måndag 30/4 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Hur man än vrider och vänder på CL matcher i slutspelstider är det alltid relativt ovisst att sia om matchutgången. Det gäller allt för mycket och spelarna är otroligt taggade. Hemmaplan spelar föga roll då bortamålens magiska kraft väger tungt många gånger. Just det senare är vad som jag tror fäller avgörande i matchen mellan Chelsea – Atletico Madrid.

Matchbilden som jag förväntar mig är att Chelsae spelar försiktigt till en början men men en ambition att gå till halvtid med 1-0. Atletico vet å sin sida att om man lyckas med att göra 0-1 hamnar Chelsea i en besvärlig sits. Då måste man nämligen göra två mål för att klara sig. Ett offensivt Chelsea innebär ett sårbart Chelsea. Det som magkänslan trots allt säger är att Chelsea (som är inne i flyt nu) lyckas med bedriften att göra 1-0. Detta kommer att tvinga Atletico att gå mer offensivt och således skapa farligheter. Det ena spelet i den kombinationsdubbeln som jag spelar på matchen är således att Atletico, antal hörnor +4,5. Med ett eventuellt underläge framför sig bör man mäkta med detta gott och väl. Blir det kontringsfotboll a’la 0-0 bör skottviljan istället ge hörnor!

Det andra spelet i kombinationsdubbeln är ett asian underspel på antalet kort -6. Jag förväntar mig att domaren håller en lika hög nivå som under gårdagens semifinal. Dessutom kommer säkerligen flera spelare akta sig noga för att dra på sig kort och riskera avstängning i en eventuell final.

Oddset för denna dubbel är 4,20 gånger pengarna!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja