Dagens bästa spel: Chelsea – Atl.Madrid, inget mål innan minut 35, odds 1,83 @Bet365 med 5U
Land: Europa
Liga/Cup: Champions League
Spelstopp: Måndag 30/4 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Så mycket fick man för gårdagens underspel på målproduktionen innan minut 25 i matchen mellan Bayern – Real. Bortalaget fullkomligt krossade tyskarna och speltipset brann upp två gånger om innan klockan tickat till 25.01.

Ikväll är det dock dags för nya tag och ny match. Marknaden i fokus är än en gång underspelet på att det blir mål i matchens inledande skede. Den här gången har Bet365 höjt minutgränsen till 35:e minuten, men det ska räcka gott och väl anser jag. Chelsea är numera under Mourinho ett defensivt lag och det gäller generellt. Man tar verkligen inga onödiga risker defensivt och offensivt saknar man den där riktiga spetsen. Mot Liverpool senast var det ett misstag och en kontring i matchens desperata slutskede som gav två mål. Att skapa målchanser på egen hand utan Eden Hazard existerar inte hos Chelsea anno 2014.

Det enda som skulle kunna hota spelet är att Atletico med sin flärdfulla och förväntat respektlösa spelstil, kan få in ett tidigt mål. Man har definitivt kunnandet. Att David Villa förmodligen kommer att få betydligt mer speltid än senast gör ju inte direkt Atleticos chanser mindre…

Insatsen för spelet blir lite lagom – 5U.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja