Dagens bästa spel: Valencia – Sevilla, kombinationsdubbel, odds 4,19 @Bet365 med 5U
Land: Europa
Liga/Cup: Europa League
Spelstopp: Torsdag 1/5 kl.21.05
Spelbolag: Bet365.com


Det är inte bara Champions League som kommer att få ett spanskt lag i final. Även Europa League kommer att få den äran efter att kvällens match mellan Valencia och Sevilla är avklarad.

Den första matchen slutade 2-0 till Sevilla efter två mål i första halvlek. Valencia ägde bollinnehavet men lyckades inte förvalta det något vidare. Det faktum att Sevilla vann skotten med 5-3 säger lite om hur ineffektiva Valencias bollinnehav var. Dessutom kunde siffrorna ha blivit större om Sevilla inte blivit avvinkade för offside hela sju gånger (jämfört med en gång för Valencia).

Till kvällens match har jag valt att spela ett kombinationsspel (samt två singlar som alltid) med två spel från två marknader från matchen. Dels är det DNB (draw no bet) på Sevilla till 2,00 gånger pengarna som lockar då det känns som att Valencias desperation och frustration på hemmaplan mkt väl kan göra att luften går ur dem om Sevilla får in en boll. Gör Sevilla mål måste nämligen Valencia göra fyra!

Det andra spelet är ett underspel på antalt kort i matchen. Jag vet att detta är lite vanskligt med tanke på om matchen urartar och Sevilla leder tidigt i matchen. Leker vi dock med tanken att Sevilla har 1-0 strax innan paus så bör matchbilden bli lite mer långsam ju längre matchen går. Valencia kommer då att låta hållas med sitt bollinnehav och spela rund bollen framför Sevillas sista tredjedel. Ett långsammare tempo betyder färre antal kort.

Kom igen nu Sevilla!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja