Dagens bästa spel: Juventus – Benfica, bortalaget antal hörnor +3,5, odds 2,00 @Bet365 med 8U
Land: Europa
Liga/Cup: Europa League
Spelstopp: Torsdag 1/5 kl.21.05
Spelbolag: Bet365.com


Igår satt kvällens samtliga tre spel och in kom lite sköna slantar på spelkontot. Ikväll tar vi nytt sikte på Europeisk toppfotboll då det är Europa League som ska få två finalister.

I matchen mellan Juventus och Benfica har jag hittat ett hörnspel som jag anser hålla högt spelvärde. Benfica +3,5 hörnor i matchen betalar två gånger pengarna och det får sägas vara riktigt, riktigt bra. Framför allt när vi kikar på utgångsläget i matchen. Benfica vann det första mötet med 2-1 på hemmaplan. Man är således lite i en ”falsk” pole position här. Man kan inte spela på ledning hela matchen för man vet att ett ynka mål från Juventus så är man i underläge. Att låta Juventus anfalla i våg efter våg genom att man spelar lågt försvarsspel matchen igenom, nej det finns inte!

Matchbilden som jag förväntar mig den är att Benfica spelar ett relativt högt försvarsspel (mittplan) och försöker störa bort Juventus tidigt. Man kommer dessutom att gå för ett mål under första halvlek. Ett mål är vad som behövs om man ska klara sig, det står nästan skrivet i stjärnorna. Juventus gör minst ett mål!

Med ett offensivlustat Benfica kommer målchanser och hörnor som brev på posten. Hörnmöjligheten är också större för lag som har en tendens att avsluta sina anfall med skott snarare än inlägg. Det är spelet sitter som i en liten ask, det känner jag! 😉

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja