Dagens bästa spel: Everton – Man City, dubbelchans ”1X”, odds 2,05 @Bet365 med 5U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 3/5 kl.18.30
Spelbolag: Bet365.com


Idag är det dags för Everton att visa att man inte behandlar staden Liverpool hur som helst. Det är dags att visa solidaritet och hålla ihop när det blåser som mest. Everton måste ta poäng av Man City om det i praktiken ska finnas någon chans för Liverpool att vinna ligan. Kommer man att anstränga sig till det yttersta och ge sina rivaler en hjälpande hand? Jag hoppas och tror det, jag gör verkligen det.

Tack vare Evertons förlust senast är nu CL-spel nästa säsong så gott som bortspelat. Arsenals försprång är näst intill ointaglig, men inte helt omöjligt. Så länge chansen finns i teorin hoppas jag att Martinez har lyckats motivera sina spelare ordentligt. Dessutom borde det finnas gott om prestige i matchen (man möter ändå City på hemmaplan!) att det ska räcka för en bra prestation.

Matchen har flera härliga marknader men den jag väljer är spelet på dubbelchans ”1X” till det fina oddset 2,05 gånger pengarna hos Bet365. Även om man inte vinner matchen har man så pass mycket taktiskt kunnande att man bör kunna spela till sig ett kryss.

Tips på slutresultat: 2-2!
Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja