Se gratis Live Stream från dagens Serie A fotboll med några riktiga höjdarmatcher tv-sända från Italien. Italienska ligafotbollen Serie A 2013/2014 närmar sig sista matcherna inför säsongsuppehållet. Sedan tar en ny period vid med Silly Season och allt som det för med sig i form av rykten och spekulationer. Men om vi kollar in dagens matcher i Serie A fotbollen så drar sig kvällsmatchen och tillika derbyt mellan Milan och Inter störst uppmärksamhet enligt antal spel hos spelbolagen. Inter på femte plats har gått något bättre än lokalkonkurrenten Milan i år på sin tionde plats. Vi kommer nog få se en het och spännande match ikväll! Du ser alla matcher från Italienska Serie A via Unibet-TV!
BESÖK UNIBET-TV HÄR!

Serie A fotboll söndag 4/5

15.00 Genoa – Bologna 

15.00 Udinese – Livorno

15.00 Catania – Roma

15.00 Parma – Sampdoria

15.00 Chievo – Torino

20.45 Milan – Inter

Live Stream från dagens Serie A fotboll