Zlatan Ibrahimovic har under onsdagskvällen möjlighet att zlatanera hem det franska ligaguldet när PSG möter Rennes. Matchen Paris SG – Rennes kan du se i direktsändning under onsdagskvällen via gratis Live Stream hos bet365. Vår supersvensk Zlatan Ibrahimovic och hans Paris SG kommer vid vinst över Rennes att vinna den franska ligatiteln. Och det kommer även med stor sannolikhet att Zlataneras en del på fotbollsplanen eftersom Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i laget redo för match. Svenskt Spel ser gärna att Zlatan zlatanerar hem ligaguldet till Paris SG denna afton. Förutsättningarna i Ligue 1 inför matchen Paris SG – Rennes är att med bara tre omgångar kvar så leder Paris SG ligan med åtta poäng före tvåan Monaco. Det innebär att Zlatan kan titulera sig fransk ligamästare för andra gången på lika många år om man slår Rennes på onsdagkvällen 7/5 med matchstart kl. 21.00.

Zlatan kan zlatanera hem ligaguldet till sitt PSG