Dagens bästa spel: Man City – Aston Villa, hemmalaget inget mål i 1:a hlvk, odds 3,50 @Bet365 med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Onsdag 7/5 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Efter Liverpools totala kollaps mot Crystal Palace (tappade 3-0 till 3-3 i matchens slutskede), har Man City nu än bättre odds för att kamma hem seriesegern. Vinner man idag ska det till en förlust i sista matchen för att inte guldet och ligabucklan åter ska hamna i Manchester. Som Liverpoolsupporter med rött hjärta är detta helt enkelt årets viktigaste match. Villa måste vinna om det ska finnas hopp…

Att City skulle vinna känns dock inte alltför avlägset. Trots att man fått en del skakande och svidande nyheter till sig under veckan verkar det som att man håller en stark enad front. Nyheterna i fråga är såklart det stora halvmiljardstraff, samt reducerad trupp till nästa års CL-spel som FIFA delade ut som resultat av att Man City inte levt upp till FIFA Financial Fair Play. Arsene Wenger är överlycklig…!

Aston Villa kommer till matchen med säker mark under fötterna. Helgens seger med 3-1 mot Hull gjorde att det blir PL-spel även nästa säsong. Frågan är nu om luften har gått ur och Villa är nöjda? Eller är det kanske så att man kan spela avslappnat och lugnt bara för att man för en gångs skull inte har någon som helst press på sig?

Jag vill så klart tro att man reser orädda till Manchester, att man spelar efter sin förmåga, att man således försvarar starkt och kontrar bra. Kanske fortsätter Weimann sin fina form även idag? Om det vill sig väl…

Med tilltro i ryggen (naiv – må så vara), satsar jag en slant på att Villa klarar nollan i 1:a halvlek till 3,50 gånger pengarna!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja