På söndag 11/5 kan spanska ligan La Liga avgöras när näst sista omgången spelas och du kan se matcherna i direktsändning via gratis Live Stream hos Bet365 Livestreaming.

Atlético Madrid, FC Barcelona och Real Madrid

Se avgörandet i La Liga via Gratis Live Stream

Kommer Barcelona och Real Madrid att missa titeln till Atlético Madrid?

La Liga 2013/2014 ska nu avgöras och det var många år sedan fler lag än de stora spanska giganterna inom klubbfotbollen Real Madrid och FC Barcelona var med i leken att vinna segerpokalen. I år har Atlético Madrid blandat sig i uppgörelsen och skapat en mer oviss utgång än på många herrans år! Året 2004 vann Valencia La Liga titeln vilket var senast något annat lag än Real Madrid och FC Barcelona vunnit den. Efter det har Real och Barca fullkomligt dominerat den spanska ligafotbollen med att turas om att stå som slutsegrare. Så här har det sett ut:

2005 – FC Barcelona
2006 – FC Barcelona
2007 – Real Madrid
2008 – Real Madrid
2009 – FC Barcelona
2010 – FC Barcelona
2011 – FC Barcelona
2012 – Real Madrid
2013 – FC Barcelona

Titeln för 2014 är helt öppen med endast två omgångar kvar. Det är otroligt tätt mellan de tre topplagen Atlético Madrid, FC Barcelona och Real Madrid. Innan söndagens omgång har Atlético Madrid en knapp ledning med tre poäng före Barcelona och ytterligare en poäng ner till Real Madrid. Man kan tycka att Atlético har greppet om ligaguldet men det som gör avslutningsmatcherna extra spännande är att ettan och tvåan FC Barçelona och Atlético Madrid möts i den allra sista omgången söndagen den 18 maj. Förutsättningarna är ändå sådana att om Atlético vinner sin hemmamatch mot Malaga på söndag så har man definitivt spelat bort Real Madrid från titelchansen. Å andra sidan kan Real Madrid själva spela bort sig från gulddrömmarna om deras söndagsmotståndare Celta Vigo sätter spiken i kistan. För Atletico Madrids del finns ett stort bekymmer i att deras stora målgörare Diego Costa ser ut att missa söndagens ligamatch mot Malaga på grund av skada vilket skulle vara ett oerhört stort avbräck. Sedan måste vi på Svenskt Spel nämna några floskler som; ”allting kan hända” och ”bollen är rund” eftersom vi verkligen har massor av spänning i La Liga uppgörelsen att se fram emot. Inte minst förra helgens omgång bjöd på stjärnsmällar för alla topplagen!

Se matcherna via Live Stream på Söndag 11 maj

19:00 Atletico Madrid – Malaga
19:00 Celta Vigo – Real Madrid
19:00 Elche – FC Barcelona
TILL BET365 LIVESTREAMING! (Registrering krävs)

Livestreaming kostar inget, men du måste ha pengar på ditt sportkonto eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna för att kunna se streamat material från Bet365.

 

Sista omgången med topplagen Söndag 18 maj

18 maj FC Barçelona – Atlético Madrid
18 maj Real Madrid – Espanyol

 

La Liga tabellen inför de sista två omgångarna

La Liga tabellen 2013-2014

La Liga Tabellen 2014