Dagens bästa spel: AIK – Mjällby, hemmalaget vinner -1 asian, odds 1,55 @Bet365 med 6U
Land: Sverige
Liga/Cup: Allsvenskan
Spelstopp: Söndag 11/5 kl.15.00
Spelbolag: Bet365.com


Klockan 14.30 spelas det Allsvenskt på Friends Arena. AIK tar emot Mjällby i en match som på förhand har en given vinnare. Laget i fråga är såklart AIK. Trots att man endast tagit 12 poäng på Allsvenskans inledande åtta matcher har man så smått börjat få igång spelet. Visst, mot Halmstad (2-2) skulle det ha blivit ett betydligt och bättre resultat men man undvek att förlora (vilket är det absolut viktigaste för att bygga form!). I matchen mot HIF (seger 2-1) gjorde man ingen jätteinsats men man bärgade tre poäng. Bra i den matchen var att laget fick en rejäl utskällning och ett relativt lätt uppvaknande. För det finns väl inget bättre än att rycka upp sig och knyta ihop säcken när motståndarna redan är desarmerade till 10 man och det står 1-1?!

Så trots att AIK har genomfört några mindre övertygande matcher den senaste tiden bör det inte bli annat än seger här! Mjällby kommer till spel med endast fem poäng på kontot och tre förluster på de fem senaste matcherna. Senast blev det exempelvis förlust med 3-1 på bortaplan mot Elfsborg. Målskillnaden för Mjällby är också ett övertygande incitament om att allt inte står rätt till. 8 mål framåt på 8 matcher och 17 insläppta är en klar obalans!

Jag spelar AIK vinner -1 asian till 1,55. Kan även bli ett sidospel på seger -1,-1,5 till 1,80.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja