Dagens bästa spel: Liverpool – Newcastle, hemmalaget vinner -1,5 asian, odds 1,52 @Bet365 med 7U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Söndag 11/5 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


Så ska det äntligen avgöras på riktigt. Sista omgången i Premier League spelas idag kl.16 och samtliga lag spelar en gemensam omgång. Titelracet står mellan Man City och Liverpool. City ligger två poäng före och har +63 i målskillnad. Liverpool jagar bakom med +50 i målskillnad. Den som kan sin matematik förstår därför att det krävs en Liverpoolseger med 14 måls marginal för att vinna om City skulle spela oavgjort. Skulle City däremot förlora och Liverpool vinna, ja då blir det rött ligaguld!

För oss med rött hjärta lever hoppet hela vägen tills den feta damen har sjungit på sista versen! Man City spelar förvisso på hemmaplan men man möter ett West Ham som är lite oberäkneliga, det får man allt säga. Försvarsspelet i Hammers är betydligt bättre än det hos Villa. Anfallsspelet med Carrolls styrka i luften ska inte underskattas och mittfältsspelet med Noble och Nolan är rutinerat värre. Tänk om det det skulle gå vägen…

Mitt bästa spel för dagen är iallafall att Liverpool gör sitt jobb och vinner sin match mot Newcastle. Matchen spelas på Anfield och där kommer stämningen att vara fullkomligt kokande. Finns inte en chans i världen att Magpies kan göra nåt åt poängen där. Liverpool vinner -1,5 asian ger ett helt okej odds på 1,52.

Nu spelar vi för seriesegern….

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja