Nu ska La Liga avgöras! Årets sista match i La Liga mellan Barcelona – Atletico Madrid på lördagen 17/5 avgör vilket av lagen som får lyfta segerpokalen för La Liga säsongen 2013/2014. Svenskt Spel har ett speltips på matchen och du kan se matchen i direktsändning via gratis Live Stream hos Bet365.

När: Lördag 17 maj kl 18.00

Var: Arenan Camp Nou i Barcelona

Barcelona - Atletico Madrid Speltips och Live Stream

Ska Messi kunna lira hem La Liga guldet till Barcelona i avgörande matchen mot Atletico Madrid?

Inför Barcelona – Atletico Madrid

Förutsättningarna inför Barcelona – Atletico Madrid är sådana att Barcelona vinner ligan om man vinner matchen. Blir det oavgjort eller att Atletico vinner så är det de som bärgar guldet. För tillfället ligger Barcelona tre poäng efter Madrid-klubben men med bättre målskillnad. Förra omgången kunde blivit avgörande eftersom Barcelona endast fick oavgjort mot Elche. Just då skulle det räcka med att Atletico Madrid vann sin hemmamatch mot Malaga. Men man mäktade inte heller med mer än oavgjort så därför blir denna sista match helt avgörande för hela ligan vilket knappast kan bli mer spännande än så!

Roligt är att allt tyder på att vi får se alla storstjärnor på planen samtidigt i denna så viktiga guldstridsmatch. Neymar i Barcelona har varit borta i ca en månad men nu är Neymar tillbaka och redo för spel. Atletico Madrids största stjärna och bäste målgörare den här säsongen Diego Costa är också han klar för spel och startar matchen i kampen om guldet. Det är många som vill se Barcelonas Lionel Messi och alla Messi-fans behöver inte bli besvikna, han är skadefri och naturligtvis med i toppmötet. Sedan har vi ju, inte att förglömma, David Villa med i leken om titeln. Han spelade som bekant för Barcelona förra säsongen men finns nu i motståndarlaget och kan alltså vara den som ”stjäl” guldet från Barcelona.

Speltips och Live Stream

Svenskt Spel tippar på att matchen blir jämn. Barcelona är inte i närheten av att vara så överlägset som de tidigare varit och spelet på planen skrämmer verkligen inte längre. Dock är man med i slutstriden återigen och det är inte ärkerivalen Real Madrid som är hotet mot den hägrande La Liga titeln den här gången. Atletico Madrid har överraskat många men har visat ett rejält styrkebesked genom att man håller stången under hela säsongen. Nu är man en match och en ynka poäng ifrån att skörda ett ligaguld. Senast man gjorde det var 1996! Och vi tror starkt på att de gör det!

Vårt speltips går till ett Dubbelchans-spel på oavgjort eller att Atletico Madrid vinner matchen till oddset 1,95 hos Bet365.

Vi på Svenskt Spel kommer även att följa matchens karaktär och lägga ett antal liveodds spel under matchens gång beroende på hur matchen gestaltar sig. Även liveodds hittar du förstås hos Bet365.

När det gäller att se matchen via Live Stream kan vi verkligen rekommendera Bet365 Livestreaming som visar denna match och massor av andra fotbollsmatcher från många stora fotbollsligor helt gratis. Allt du behöver göra är att registrera ett konto och sedan sätta in en summa pengar på kontot. Låt summan stå kvar och du kan se massvis med sport via Live Stream helt gratis! Är du ny hos Bet365 bjuder de dig dessutom på en fet välkomstbonus!