Dagens bästa spel: Elfsborg – Örebro SK, hemmalaget håller nollan, odds 1,80 @Bet365 med 7U
Land: Sverige
Liga/Cup: Allsvenskan
Spelstopp: Lördag 24/5 kl.15.00
Spelbolag: Bet365.com


Elfsborg kämpar vidare i Allvenskan och man gör det tappert anförda av Klas Ingesson. Denna vår gamla VM-hjälte är verkligen en fighter av stor kaliber och det vore väl konstigt om inte hans liv och öde skulle smitta av sig på laget han leder? Elfsborg har gått som tåget i säsongsinledningen och den fina formen den senaste tiden ger oss ett facit som innehåller tre segrar, en oavgjord och en förlust. Totalt har man således spelat in 10 poäng och med den skörden är man rättmätligt placerade på andraplats i tabellen.

Imorgon eftermiddag ställs man inför ett relativt tufft prov när uppstickaren Örebro kommer på besök till Borås Arena. Örebro har visserligen inte samma starka form som Elfsborg men man har den senaste tiden visat upp ett riktigt fint spel och gott om offensiva kvaliteér. Lånet från IFK Norrköping Nordin Gerzic har verkligen visat sig vara värd lånepengarna. Hans kreativitet och vinnarkänsla har verkligen lyft ÖSK! Senast i matchen mot Gefle var han lysande och hade laget haft aningen mer koncentration i försvarsspelet hade det blivit en kassaskåpssäker seger!

Bästa spelet på matchen är att ÖSK gör som man har gjort de senaste två matcherna – gjort mål! Med Gerzic och Hasani på topp tror jag att man lyckas göra minst ett mål. Vinna matchen känns dock i överkant. Lyckas man med det måste försvarsspelet upp ordentligt!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja