Dagens bästa spel: Real M – Atletico M, flest varningar -0,5, odds 1,95 @Bet365 med 7U
Land: Europa
Liga/Cup: Champions League
Spelstopp: Lördag 24/5 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Det är nästan så att man vill ta i och använda sig av begrepp som ”århundrates match”, eller ”matchernas match”. Inte är det kanske så konstigt när det är La Liga vinnaren Atletico Madrid mot klassiska storebror-laget från samma stad – Real Madrid.

Många undrar om det verkligen är möjligt för Atletico Madrid att ta en sådan prestigefylld dubbel som ligan och CL? Något som knappt Barcelona har klarat de senaste åren. Att man dessutom ska lyckas göra det och samtidigt knäpp monarklaget Real Madrid på näsan, ja det låter nästan för otroligt för att vara sant.

Till matchen finns det av naturliga skäl en mängd spelmarknader. Real Madrid är favoriter till segern och står i ett odds omkring dubbla pengarna. Oavgjort ger ett odds omkring 3,50 och seger för Atletico ger ett odds på omkring fyra gånger pengarna.

För egen del håller jag faktiskt Atletico som favoriter. Främst därför att man är underdog i relationen till Real Madrid och att man redan har säkrat ligan. Man kan således spela lite mer avspänt än sina motståndare. Atletico har inget att bevisa. Trots min tilltro till de rödrandiga är det en annan marknad än matchvinnare som jag satsar mina pengar på. Den marknaden är överspelet på att Atletico (som har värst varningsstatistik i hela CL), får fler kort trots ett asian hcp på -0,5 kort. Oddset är rejält tilltaget och jag ser det som näst intill bergsäkert!

För den som letar än större vinstchans vill jag slå ett slag för avancemang för Atletico till 2,62!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja