Dagens bästa spel: Örebro – Djurgården, goal line -2,5,3 odds 1,60 @Bet365 med 8U
Land: Sverige
Liga/Cup: Allsvenskan
Spelstopp: Fredag 30/5 kl.19.00
Spelbolag: Bet365.com


Förra speltipset på Frankrikes målspel satt som ett smäck sedan Deschamps mannar tryckte tillbaka Norge med hela 4-0. Vinstspelet innebär att statistiken för antalet vunna spel nu ser riktigt god ut!

Ett spel som gav en röd bock i tabellen var det senaste som lirades på Örebro SK i Allsvenskan. Det är således med en rejäl gnutta revansch som jag tar mig an och satsar mina pengar på ett spel där Örebro SK åter spelar huvudroll.

Den här gången är det inte Elfsborg som står för ÖSK:s motstånd, utan blåränderna DIF. Matchen spelas kl.19 (30/5) och förhandsfavoriter till segern är absolut helt omöjligt att analysera fram. ÖSK har ett bättre grundspel än DIF men har förbaskat svårt att prestera under press. Fördelen av hemmaplan finns såklart, men betydelsen känns marginell när ett Stockholmslag med gedigen skara fans kommer och gästar.

Djurgården har spelat fem matcher utan att ha tagit en enda seger. Man har tre förluster och två kryss. Ett av dessa kryss kom till i den senaste matchen mot Gefle (1-1). Lagets absolut största problem är anfallsspelet. De senaste fem matcherna har exempelvis endast gett två mål framåt! Statistiken för ÖSK är tre mål på fem matcher.

Av lagens dagsform och målproduktion att döma känns det som att ett underspel med goal line -2,5,3 bör sitta säkert. Oddset är dessutom helt klart spelvärt då det betalar 1,6 vid max två mål i matchen.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb