Matchen Schweiz – Peru kan ses via Live Stream på Unibet-TV helt gratis ikväll tisdag 3/6. VM-aktuella Schweiz ska slipa på de sista detaljerna nu inför fotbolls-VM som börjar 12 juni genom att möta Peru. Schweiz vill här skaffa sig erfarenhet av att möta  motstånd från Syd- och Centralamerika. Kvällens motståndare Peru ligger i västra Sydamerika och ska alltså få Schweizarna att bekanta sig med liknande motstånd som de förväntas möta i deras gruppspelsmatcher mot Ecuador och Honduras.

Håll ögonen på supertalangen Xherdan Shaqiri

Se Schweiz VM-ladda mot Peru ikväll

Extra kul i kvällens match mellan Schweiz och Peru ska bli att få se Schweiz unge supertalang och mittfältsspelare Xherdan Shaqiri visa upp sin form inför VM. Xherdan Shaqiri som numer spelar i stjärnspäckade Bayern München slog igenom ordentligt redan året innan då han spelade i FC Basel och då var en starkt bidragande orsak till att man gick långt i Champions League turneringen det året.

Match: Schweiz – Peru

Datum: Tisdag 3 maj

Matchstart: 20:30

Tv-kanal: Unibet-TV (Gratis Live Stream)

Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot, exempelvis 100kr som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill. Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på Live stream om du har placerat ett bet (odds) inom de senaste 24 timmarna.

Spela på  Schweiz – Peru

För att göra matchen ännu mer spännande kan du förstås spela på den också, både innan och under själva matchen via Live odds hos Unibet!

Spela på  Schweiz - Peru