Ikväll onsdag 4 juni är det ytterligare landslag som vässar VM-formen inför Fotbolls-VM i Brasilien och du kan se matcherna via gratis Live Stream. Bland annat så spelar de två VM-aktuella lagen Holland och Algeriet matcher ikväll. Holland möter Wales och Algeriet tar sig an Rumänien för att sätta de sista pusselbitarna på plats innan fotbolls-VM sparkar igång. Båda matcherna sänds ikväll via Live Stream på Unibet-TV med matchstart kl. 20:30.

Holland – Wales

Kvällens landskamper via Live Stream

Holland spelar i Grupp B i fotbolls-VM och får där möta lag som; Spanien, Chile och Australien. Alla räknar naturligtvis med att Holland kommer spela sig vidare ur gruppen där man i första hand räknar med att besegra Chile och Australien. Landslagstränaren Louis van Gaal tillsammans med assisterande tränaren Patrick Kluivert har ett starkt lag att visa upp i VM och som vanligt kommer Holland till VM i Brasilien med gott självförtroende och är med i en del förhandstippningar till VM-segern. I VM för fyra år sedan var man i final men förlorade mot ett urstarkt och favorittippat Spanien. Nu tror Holländarna på att det är deras tur att vinna den åtråvärda VM-pokalen.

Holland – Wales sänds via Live Stream på Unibet-TV med matchstart kl. 20:30