Dagens bästa spel: Colombia – Elfenbenskusten, båda lagen gör mål, odds 1,83  @Bet365 med 7U
Land: Internationellt
Liga/Cup: VM
Spelstopp: Torsdag 19/6 kl.18.00
Spelbolag: Bet365.com


Vilket fantastiskt VM vi har fått se so far. Fler mål har gjorts än vid något VM av denna kaliber, fler straffar har dömts än någonsin och inte minst, de regerande världsmästarna har just blivit utslagna efter endast två spelade matcher. Ja om inte det är fog nog för att säga att detta är ett historiskt VM-slutspel, ja vad är det då?

Klockan 18.00 ikväll spelas en mycket spännande match mellan succéspelande Colombia och sprudlande Elfenbenskusten. Båda lagen vann sina första matcher. Colombia vann med 3-0 mot Grekland och visade verkligen klass, framför allt på mittfältet. Elfenbenskusten vann mot Japan, dock något mer tveksamt. Slutsiffrorna skrevs till 2-1 efter mål av bland annat Bony (Swansea).

Till den här matchen tror jag att vi får se en matchbild som domineras av Colombia. Med spelare som James Rodriguez i högform förväntar jag mig en mycket tät mittfältskamp med Yaya Toure, som utan tvekan har en mycket stark säsong bakom sig. Med båda lagens offensiva styrkor spelar jag ett BLGM-spel (båda lagen gör mål) till oddsen 1,83 hos Bet365. Jag spelar med relativt stor insats då det finns väldigt många vassa avslutare på planen. Jag tänker exempelvis på Gervinho, Bony, Drogba och Rodriquez för att nämna några. Dessutom har Colombia Jackson Martinez som ett riktigt bra äss i rockärmen.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb