Dagens bästa spel: Uruguay – England, bortaseger, kryss inget spel (DNB) , odds 1,50  @Bet365 med 5U
Land: Internationellt
Liga/Cup: VM
Spelstopp: Torsdag 19/6 kl.21.00
Spelbolag: Bet365.com


England var trots förlusten mot Italien (2-1) en pigg syn att se. Det nya, unga, kvicka England visade att det finns potential och en hel del glädje i laget. Detta syntes inte minst efter Sturridge kvittering. United som Liverpool-spelare omfamnade varandra och såg ut att vara bästisar på heltid. En och annan kram utdelades lite spontant, men det som fick mig att reagera lite extra var Rooneys enorma och långa omfamning av Sturridge. Det vittnar om ett lag i harmoni.

Kanske är det således något som ligger och gror i England. Laget kom till detta mästerskap men mindre press på sig än på 50 år. Generationsväxlingen har gått bra och man har nu en god mix av gammalt och nytt.

Att jag väljer att spela med fördel för England beror på att jag framför allt tror på den inneboende hungern som finns i truppen. Man vet att man behöver vinna, eller minst ta poäng för att ha chans att avancera. Man kan till och med ta stryk om man sedan vinner mot Costarica och Italien vinner över Uruguay. Att Sturridge ser ut att vara i fortsatt storform känns dessutom väldigt övertygande.

Uruguay däremot övertygar inte. Den enda chansen för laget som det ser ut, är att Suarez kan spela och att han snabbt kommer in i turneringen. Personligen ställer jag mig tveksam att han kan ha en sådan impact efter att ha genomgått operation och missat flera veckors spel. Dessutom saknar man kapten Gargano som är knäskadad. DNB spelet till 1,50 är ett bra spel, om än lite försiktigt kanske! 😉

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb