Dagens bästa spel: USA – Portugal, hemmalaget gör mål, odds 1,50  @Bet365 med 7U
Land: Internationellt
Liga/Cup: VM
Spelstopp: Måndag 23/6 kl.00.00
Spelbolag: Bet365.com


USA förvånade nog många när de knep en 2-1 seger mot Ghana. Laget kom tillbaka start och vände matchen till sin favör alldeles innan slutsignalen. I och med resultatet har USA nu alla chanser i världen att avancera vidare i turneringen. Allt man behöver göra är i stort sett att plocka en pinne av Portugal. Ska portugiserna gå vidare krävs då nämligen att man vinner stort över Ghana, samtidigt som USA håller siffrorna nere mot Tyskland. Med andra ord är det psykologisk fördel för USA här. Det är Portugal som måste prestera och gå för seger.

Vad USA som lag beträffar tycker jag mig se en härlig harmoni. En harmoni som avspeglas på planen i form av uppoffrande spel och peppande gester. Sådant är A och O i ett slutspel av VM-kaliber och i jämförelse med vad Portugal visade upp i fiaskomatchen mot Tyskland, verkar moralen vara milslångt mycket bättre.

Den spelmarknad som jag anser håller högst spelvärde här är den att Portugal misslyckas med att hålla nollan inför ett kontringsinspirerat USA. Med Pepe avstängd och med ett måste att anfalla kommer det att uppstå luckor och möjligheter till snabba omställningar. I ett VM där målsnittet per match ligger omkring tre mål, känns det dessutom extra konstigt om inte USA skulle lyckas göra ett här!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb