Dagens bästa spel: Belgien – Ryssland, hemmaseger , odds 2,00  @Bet365 med 7U
Land: Internationellt
Liga/Cup: VM
Spelstopp: Söndag 22/6 kl.18.00
Spelbolag: Bet365.com


Ja, det är väl synd att säga att Belgien imponerade i första matchen mot Algeriet. Visst, det blev seger med 2-1 men Algeriet visade verkligen på att det finns ett par svagheter hos Belgarna. Ett orosmoment som framför allt kröp fram var att Belgiens toppanfallare Lukaku är ett alltför löst kort. Om spelet väger för mycket på Lukakus prestation, ja då kommer Belgien att få det svårt. Som tur i matchen mot Algeriet fick Belgien igång sina mittfältare. Både Maertens och Fellaini gjorde mål och Hazard såg piggare ut.

I den här matchen, när Ryssland står för motståndet, kan förhoppningsvis Belgien starta som de avslutade sist. Förhoppningsvis får Lukaku begränsat med speltid och förhoppningsvis (vilket jag tror), trampar mittfältet på från start den här gången. För position för position är det belgiska mittfältet klasser bättre än det ryska.

Att jag spelare den raka ettan på Belgien trots min sågning av den storväxta anfallaren, beror på vad jag såg av Ryssland när de spelade mot Sydkorea. Det var då ett lag som tycktes sakna strategi för att lyckas. Jag kunde inte hitta någon spelare som verkade framstå som den naturliga ledaren eller fixstjärnan som de andra kunde luta sig emot. Den som skulle kunna ha agerat som en sådan var Akinfeev, men han visade upp ett darrhänt yttre och stod för VM:s största tavla så här långt.

Nej, Rysslands spel var riktigt oinspirerat och den här matchen blir en alltför svår nöt att knäcka. Belgien vinner med 2-0!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb