Dagens bästa spel: Algeriet – Ryssland, Algeriet vinner, odds 3,60  @Bet365 med 6U
Land: Internationellt
Liga/Cup: VM
Spelstopp: Torsdag 26/6 kl.22.00
Spelbolag: Bet365.com


Ryssland är utan tvekan ett av flopplagen i denna upplaga av fotbolls-VM. Med sina svaga resultat sällar man sig till lag som England och Italien för att nämna några.

I första matchen kunde vi se hur en oinspirerad Akinfeev helt sonika tappade in VM:s lösaste långskott. Därefter spelade man en väldigt svag match mot ett lågpresterande Belgien men förlorade till trots. Nu väntar gruppens kanske mest överraskande lag – Algeriet och det lär inte bli någon angenäm upplevelse för ett Ryssland som saknar allt var flyt, spelidé och matchvinnare heter.

Det som gör matchen extra öppen (på förhand) är att Ryssland måste vinna för att VM-äventyret inte ska vara över. Man har endast tagit en poäng och tvåan i gruppen är Algeriet och de har redan fyra. Om Ryssland vinner över Algeriet måste också Sydkorea förlora mot Belgien. Annars är det inte säkert att vägen till avancemang är öppen, seger till trots.

För oss som har sett Algeriet spela mot Sydkorea och Belgien rådet det inget tvivel om att det finns kvalité i laget. Man spelar med fart och fantasi och räds inte motståndet på något sätt. Att man nu har chansen att slå ut Ryssland (som man ser lite som en antagonist), samtidigt som man har chans att säkra sin plats till åttondelsfinalen, ja det ser jag som helt goda incitament för att Algeriet vinner.

Snabbheten och lagets moral kommer fälla avgörande här. Segeroddset ligger på fina 3,60!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb