Dagens bästa spel: USA – Tyskland, goalline -1 första halvlek, odds 1,83  @Bet365 med 6U
Land: Internationellt
Liga/Cup: VM
Spelstopp: Torsdag 26/6 kl.18.00
Spelbolag: Bet365.com


Det var minst sagt en fartfylld och härlig match senast USA spelade. Portugal fick verkligen bekänna färg och kanske har nu våra kära portugiser och de resterande lagen i VM-slutspelet insett att USA inte är samma ”lilleputtnation” i fotbollssammanhang som man en gång var.

2-2 resultatet mot Portugal ger tillsammans med 2-1 segern mot Ghana ett riktigt bra utgångsläge för USA. Om inte Portugal vinner stort över Ghana samtidigt som USA förlorar med stora siffror mot Tyskland, ja då väntar avancemang för Klinsmanns mannar.

För egen del tror jag starkt på att USA grejar det här. De slår fortsatt ur underläge och de vet vilket högklassigt lag som Tyskland är. De vet om att tyskarnas organisationsförmåga är vida överlägsen Portugals och att det här garanterat kommer att bli en tuffare match.

Då det räcker med att USA får med sig en poäng i matchen för att avancera tror jag starkt på en mer återhållsam första halvlek. Ett sådant mönster har vi dessutom redan fått se ett antal gånger här i turneringens tredje omgång. Lagen spelare försiktigare, lite som det annars brukar vara i omgång ett!

Jag spelar ”goalline -1” i första halvlek och det är ett asianspel som betalar tillbaka insatsen om det skulle bli just ”1” mål. Två mål ger förlustbet.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb