Dagens bästa spel: Colombia – Uruguay, hemmalaget vinner, odds 2,10  @Bet365 med 7U
Land: Internationellt
Liga/Cup: VM
Spelstopp: Lördag 28/6 kl.22.00
Spelbolag: Bet365.com


Ojoj vilken groa han gjorde igen när han bestämde sig för att än en gång sätta tänderna i en motståndare. Vem han är? Luis Suarez från Uruguay naturligtvis. Killen som anses vara en av världens absolut bästa anfallare har nu i och med bitattacken mot Chiellini, tuggat på tre spelare (minst) genom sin karriär.

Så vad händer nu? Vad händer med Uruguay som ikväll ska möta ett av VM:s mest formstarka lag – Colombia? Ja, till att börja med är hela Uruguay i upplösingstillstånd. Man anser såklart att straffet är för hårt. Även trots att man vet att det Suarez gjort inte hör hemma på en fotbollsplan. Anledningen till denna paradox? Att lagets chanser att slå hårt i VM är så gott som noll utan Suarez på planen. Det såg vi inte minst i Uruguays öppningsmatch mot Costa Rica.

Så ikväll, när Urugay ska ställas mot ett Colombia, anförda av spelmotorn James Rodriguez, ja då kommer Suarez frånfälle att påverka inför matchen, under matchen och med största säkerhet, även efter matchen. Uruguay är helt enkelt inte tillräckligt bra som lag. Suarez är skillnaden mellan ett giftigt Uruguay och ett medelmåttigt landslag från Sydamerika.

Med tanke på de usla förutsättningarna som Uruguay fått håller jag ettan på Colombia som given. Colombias fina lagmoral och kollektiva sammanhållning ska helt enkelt räcka tillräckligt långt när Suarez inte är på banan.

Har jag fel, lyckas Uruguay slå ut Colombia, ja då äter jag upp min hatt. Det lovar jag!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb