Dagens bästa spel: Brasilien – Chile, goalline -1, 1,5 första halvlek, odds 1,75  @Bet365 med 5U
Land: Internationellt
Liga/Cup: VM
Spelstopp: Lördag 28/6 kl.18.00
Spelbolag: Bet365.com


Det här är verkligen en på förhand het match i detta VM-slutspel. Hemmanationen Brasilien går till match med ett helt folks förhoppningar på sina axlar. Motståndarna Chile kommer till matchen som det lag som slog ut de regerande världsmästarna på ett minst sagt imponerande sätt.

Inför matchen handlar såklart mycket om hur Neymar kommer att svara på den enorma press som nu läggs på honom och på laget. Inte mycket handlar om hur Chile kommer att prestera, trots att det är ett lag som verkligen bör tas på största allvar. Vi som såg Chiles två inledande matcher i gruppspelet vet varför! Det enorma presspelet som man ställde upp med i matchen mot Spanien är ett tungt argument. Lagets kombinationsspel mot Holland var inte heller illa trots att man förlorade den matchen. I mina ögon är Chile en fruktansvärt het outsider här och jag tror att Brasilien kommer att få det ruggigt hårt så länge som domarna gör sitt och inte dömer bort Chile…

Bästa spelet på matchen är enligt mig underspelet på mål i första halvlek. Hos Bet365 kan man lira goalline -1,1,5 till fördelaktiga 1,7 gånger pengarna. Motiveringen till spelet är att Brasilien endast har Neymar som producerar i offensiven och honom förväntar jag mig att Vidal plockar bort. Chile kommer att få sina chanser men man saknar lite spets där framme. Möjligen kan man få in ett mål tack vare sin press men då blir halva spelet vinst och halva void så det gör föga!

Har du aldrig provat ett goalline-spel förut är detta ett lysande tillfälle!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb