Spela Liveodds under matchen Brasilien - Tyskland

Ikväll kl. 22:00 blåser VM-semifinalen mellan Brasilien – Tyskland igång och vi har bestämt oss för att spela Liveoodds under matchen. I och med att Brasilien – Tyskland är en på förhand mycket oviss match ser vi störst chans till vinstpengar på att spela liveodds under matchens gång när tillfällen ges. Och vi är ganska övertygade om att det kommer ges en hel del tillfällen.

Häpnadsväckande jämna kvartsfinaler

När alla åttondelsfinaler hade spelats klart kunde vi konstatera att det var häpnadsväckande många matcher som var jämna. Även de matcher vi på förhand trodde var solklara utgångar på visade sig bli riktiga rysare. På åtta matcher avgjordes tre efter förlängning och två efter straffar. Alltså var det endast tre matcher av åtta som hade en segrare efter ordinarie matchtid!

Otroligt jämna semifinaler

I kvartsfinalerna såg vi även där idel oerhört jämna kamper som utspelades. Av de fyra kvartsfinalmatcherna avgjordes en match efter straffar och de tre resterande slutade med uddamålsseger.

Brasilien – Tyskland blir en jämn tillställning

Vi tror inte kvällens match mellan Brasilien – Tyskland kommer bli något undantag, det blir med stor sannolikhet en mycket jämn tillställning även det. Brasilien får klara sig utan sina två största stjärnor Neymar och Thiago Silva. Men man har den tolfte spelaren i och med det massiva stöd man kommer ha från sin smått fanatiska hemmapublik. Tyskland däremot kommer med sin starkaste trupp och har ett enormt självförtroende. Allt det här borgar för en riktigt jämn kamp ikväll och vi ser bäst i att avvakta tills rätt tillfällen ges under matchen och då sätta våra odds spel. Vi spelar på världens största bettingsajt bet365.

SPELA LIVEODDS PÅ BRASILIEN – TYSKLAND