VM-finalen i fotboll 2014 sparkar alldeles strax igång kl. 21:00 mellan Tyskland – Argentina. Fotbollsexperterna och spelbolagen tror på att Tyskland tar hem VM-pokalen och så tror även vi. Men förutom att spela på att Tyskland vinner matchen som vi tidigare skrivit ett speltips om så kan jag inte bara hålla mig att också spela på något som är lite svårare att få in men ger betydligt större pengar om jag prickar rätt, nämligen Scorecast!

Jag har spelat på fyra olika Scorecast alternativ med ganska låg insats men som trots den låga insatsen ger finfina slantar om det nu år in. Vilket jag ärligt talat tror att det finns en stor chans till att något av mina fyra spel faktiskt gör!

Mina fyra Scorecast spel på Tyskland – Argentina

När det gäller att spela på Scorecast så gäller det att tippa vilken spelare som gör antingen första eller sista målet i matchen + korrekt resultat i matchen. Jag har lämnat in mina kuponger med Scorecast-spel på matchen Tyskland – Argentina enligt följande hos NordicBet.

Spel 1: Tyskland – Argentina (Scorecast – Första målskytt Thomas Müller + Korrekt resultat/4-2 (odds 501,00)

Spel 2: Tyskland – Argentina (Scorecast – Första målskytt Thomas Müller + Korrekt resultat/3-2 (odds 201,00)

Spel 3: Tyskland – Argentina (Scorecast – Sista målskytt Thomas Müller + Korrekt resultat/4-2 (odds 501,00)

Spel 4: Tyskland – Argentina (Scorecast – Första målskytt Thomas Müller + Korrekt resultat/3-2 (odds 201,00)

Obs! Missa inte att du kan spela massor av Livespel under matchens gång också.

SPELA SCORECAST PÅ TYSKLAND – ARGENTINA