Real Madrid – Manchester United Live Stream

Ikväll kl. 22:06 möts Real Madrid – Manchester United i International Champions Cup och du kan se matchen gratis via Live Stream. Real Madrid och Manchester United vässar formen som allra bäst inför sina respektive ligastarter med att delta i en nyligen startad cup som lockat storlag som Milan, Roma, Liverpool, Inter, Manchester City och Olympiakos. Nu är det mötet Real Madrid – Manchester United som väntar ikväll och Manchester United har spelat bra under turneringen så här långt. Det här har varit en bra turnering för de båda lagen att även pröva sina nyförvärv och yngre talanger. Real Madrid har haft det något knackigare i spelet men det är svårt att dra för stora slutsatser av dessa försäsongsmatcher som mest innebär att slipa på teknik, fysik och spela ihop ett delvis nytt lag.

Se Real Madrid – Manchester United Live

Manchester United ska försöka nå den internationella Champions Cup-finalen när man möter Real Madrid ikväll lördag 2/8 kl. 22:06 , och matchen Real Madrid – Manchester United visas live på bet365 Livestreaming.
De röda tar sig ann Real Madrid inför en förväntad rekordpublik i amerikanska Ann Arbor Man strävar efter att öka försäsongssegrarna till fyra stycken i antal. Cristiano Ronaldo är i lätt träning med Real men hans medverkan är inte säkerställts, medan United bör fortsätta arbeta med Louis van Gaal:s taktik med 3-5-2 formation.

Det här toppmötet Real Madrid – Manchester United är en ytterligare en möjlighet för de bägge lagen att testa sina trupper mot gräddan av Europa och du kan se matchen helt gratis på bet365 Livestreaming.

Se även övriga matcher i turneringen

2014-08-02

19:00 Inter – Roma

21:00 Olympiakos – Manchester City

22:06 Real Madrid – Manchester United

2014-08-03

00:30 Liverpool – Milan

Läs även vårt inlägg om turneringen här

TILL BET365 LIVESTREAMING!

Laguppställningar

Real Madrid

Ancelotti har bekräftat att startelvan ser ut så här:
Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Nacho, Carvajal, Illarramendi, Xabi Alonso, Modric, Bale och Isco. Coentrão, som återvände till Madrid på grund av den nära förestående ankomsten av sitt barn är inte tillgänglig, medan resten av laget är ok för spel med undantag för Cristiano Ronaldo som finns på bänken.

Manchester United

Vid skrivande stund fanns ingen bekräftad laguppställning