Zlatan Ibrahimovic och hans PSG spelar idag lördag 2 augusti kl. 14.00 Supercup-Final 2014 mot Guingamp. Det är en match som Zlatan och PSG tar på allra största allvar och inte minst Zlatan själv önskar lägga ytterligare en segerpokal till samlingen därhemma. Ni som följt Zlatan har sett att han redan under försäsongen bjudit på små shower under träningar och träningsmatcher och visat upp fin känsla och målform. Där de nu befinner sig i Kina har han blivit en mycket populär fotbollsspelare och somliga kineser ser honom som fotbollsgud för alla hans prestationer på fotbollsplanen genom åren. Men nu är det allvar och första riktigt viktiga matchen sedan avslutningen av förra säsongen ska spelas idag.

Paris SG – Guingamp Supercup-final via gratis Live Stream

Kl. 14.00 idag lördag 2/8 blåser Paris SG – Guingamp igång och du kan se matchen helt gratis på bet365 Livestreaming

Se Zlatan och PSG spela Supercup-Final kl. 14.00

Se Zlatan och PSG spela Supercup-Final kl. 14.00