Inatt kl. 02:00 spelar Liverpool – Manchester United final i International Champions Cup i USA och du kan se matchen via gratis Live Stream.

International Champions Cup är en åttalags-turnering med idel deltagande storlag, vad sägs om Real Madrid, Manchester United, Manchester City, AC Milan, AS Roma, Liverpool, Inter Milan och Olympiakos. Nu är det bara en match som återstår och det är självaste finalen som i årets turnering 2014 står mellan Liverpool – Manchester United.

Se Liverpool – Manchester United direkt hos bet365

Bet365 sänder matcherna direkt via deras Livestreaming tjänst och det bästa med allt är att det är gratis att se alla spännande möten mellan lagen. Finalmötet Liverpool – Manchester United är inget undantag utan sänds även den via bet365 Livestreaming. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto hos bet365 och sätta in minst en hundralapp på kontot som du både kan spela för eller låta vara på kontot tillsvidare. Och det är inte bara de här matcherna du kan se via deras livestreamingtjänst utan även massor av olika sporter som exempelvis Tennis, Basket och Beach Volleyball.

Vägen till finalen mellan Liverpool – Manchester United

Förutsättningarna var att de åtta lagen delades in i två grupper och att alla lag fick spela tre matcher var med inbördes möten inom grupperna. Vinnarna i respektive grupp får möta varandra i en stor final vilket i år 2014 alltså blir Liverpool – Manchester United som får spela inför en riktigt stor amerikansk publik i Sun Life Stadium i Miami.

På vägen till finalen har man framförallt få spela in sina nyförvärv och unga talanger som nosar på A-laget tillsammans med de redan etablerade spelarna. Och det har visat sig att de två engelska storklubbarna Liverpool och Manchester United imponerat spelmässigt genom att gå obesegrade ur sina grupper och slog flera av de allra bästa lagen inom den europeiska toppfotbollen. Manchester United besegrade Inter Milan, AS Roma och Real Madrid. Liverpool i sin tur slog Manchester City, Olympiakos och AC Milan.

Liverpool - Manchester United Live Stream Final inatt!