I kväll kl. 20:00 kan du se Napoli – Barcelona Live Stream med flera av nyförvärven i de bägge lagen som nu ska spelas ihop inför fotbollsklubbarnas respektve ligastarter. Träningsmatchen blir en viktig värdemätare då det bara är ett par veckor kvar innan ligastarterna sker ute i de stora fotbollsligorna i Europa. Se matchen på bet365 Livestreaming här!

Barcelonas nyförvärv 2014

Luis Suárez FC Barcelona

Luis Suárez i FC Barcelona

FC Barcelona har under sommaren förvärvat fem spelare till A-lagstruppen och där några av dem skapat heta rubriker i pressen. Claudio Bravo (Målvakt), Ter Stegen (Målvakt), Ivan Rakitic (Mittfältare), Luis Suárez (Anfallare) och Jérémy Mathieu (Försvarare). Framförallt har Luis Suárez och Jérémy Mathieu varit medias älsklingar med Luis Suárez som kritiserats hårt för sina bitattacker med största rubrikerna från fotbolls-VM i Brasilien i somras. Jérémy Mathieu har kritiserats mycket hårt, inte minst av de egna Barcafansen, för att han röker cigaretter.

Napolis nyförvärv 2014

Napoli - Barcelona Live Stream kl. 20:00

Kalidou Koulibaly i Napoli

Napoli har inte varit lika flitiga som Barcelona i sina nyrekryteringar ännu men det är ju dock en tid kvar av silly season innan transferfönstret stänger. Två spelare är helt klara för Napoli för tillfället och det är Kalidou Koulibaly, 22-årig fransk försvarsspelare från belgiska Genk och Miguel Perez Cuesta ”Michu”, 28-årig anfallare på lån från Swansea.

bet365 direktsänder Napoli – Barcelona Live Stream

Napoli – Barcelona sänds direkt på bet365. Livestreamingtjänsten erbjuder över 50.000 evenemang varje år!

TILL BET365 LIVESTREAMING!

bet365 Livestreaming kostar inget

bet365 Livestreaming kostar inget, men du måste ha pengar innestående på ditt sportkonto (100 kr) eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna för att kunna se direktsänd sport på bet365 Livestreaming.

bet365 välkomstbonus
Öppna ett konto och gör en insättning på 100 kr eller mer så blir du berättigad till en bonus på 100% av din kvalificerande insättning, upp till maximalt 1.000 kr