Dagens bästa spel: Häcken- Elfsborg, Dubbelchans ”X2”, odds 1,55  @Bet365 med 8U
Land: Sverige
Liga/Cup: Allsvenskan
Spelstopp: Söndag 10/8 kl.19.00
Spelbolag: Bet365.com


Söndagen bjöd på härlig fotboll från England och fotbollsgnistan tändes säkert i fler än mig nu när fotbollseuropa så smått börjar vakna ur sin långa dvala.

I väntan på den riktiga starten då PL drar igång får vi njuta av Allsvenskan. Ikväll spelas en match och det är toppmötet mellan BK Häcken och Elfsborg. En på förhand stekhet match mellan två lag som ligger precis intill varandra i tabellen. Dessutom är det en match mellan två lag som är i god form.

Det spelvärdet som jag vill framhålla lite särskilt är dubbelchansen på Elfsborg (X2). Visserligen har man haft ett tufft matchande den senaste tiden med bland annat Europa League-kval, men efter avancemanget till nästa runda bör man stå starka i sitt självförtroende. Visst, det finns en liten fara att man kan vara lite slitna men motivationen bör vara på topp.

Häcken har i sin tur vilat ungefär 9 dagar sedan sin senaste match. Det är nästan lite lång tid om man vill behålla skärpan och känslan från föregående match. Det som ytterligare försämrar Häckens chanser att vinna är att man saknar viktiga Pekalski samt ytterligare tre spelare, däribland Fredrick Björck.

Mitt tips är att Elfsborg kniper detta med 2-1, alternativt 1-1.

Spelet på dubbelchans är ett ”safe”-spel till ett något lägre odds (1,57). Då detta är ett bra spel finns risken att oddset slashas en aning. Skynda för bästa odds med andra ord!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb