Premier League säsongen 2014/2015 är igång och vi kan varmt rekommendera att spela liveodds under Premier League matcherna för att göra det hela ännu mer roligt och spännande. 

Vad är liveodds?

Liveodds är så enkelt som att du spelar på ett eller flera olika odds under tiden en match pågår. När det gäller utbudet för liveodds under Premier League matcherna så finns det en uppsjö av olika spel man kan spela på och det finns också många spelbolag som erbjuder liveodds tjänsten. Många gånger kan du spela på samma sorts liveodds under Premier League matcherna som du har möjlighet till innan matcherna på de vanliga oddsen. Spel på liveodds kan exempelvis vara Matchvinnare, Handikapp, Antal mål, Rätt resultat, Halvtidsresultat, Målskytt, Förste målskytt, och så vidare. Det lilla som skiljer liveoddsen mot vanliga odds man lägger innan match är att liveoddsen ändrar sig under matchens gång och kan ibland bli mycket höga. Som exempel kan vi tänka oss att det i en match står 1-2 i den 80:e minuten. Liveoddset för att matchen ska sluta oavgjort brukar då bli ganska högt eftersom det inte finns mycket tid kvar av matchen för hemmalaget att göra mål på. Men jag kanske tycker att hemmalaget har en enorm press med massor av målchanser, vilket inte spelbolagen tar hänsyn till, och jag passar då på att spela ett liveodds på att hemmalaget gör ett mål till så att matchen slutar oavgjort. Vips vann jag fina pengar att fortsätta ha roligt med!

Spela Liveodds på bet365 här!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=21whCPwLNho[/youtube]

 

Liveodds är roligt och spännande

Det som gör att det blir så spännande och roligt att spela liveodds är att engagemanget i matcherna blir så mycket större och roligare. Även tråkiga matcher spelmässigt kan bli roliga då en enda matchsekvens kan göra din lycka trots sämre tittarvärde. Trots allt är ändå de roligaste Premier League matcherna att spela på de som är av betydelse på förhand. Antingen följer man en toppmatch eller laget man håller på eller något annat som gör just den matchen intressant. Det lite farliga med liveodds är att man lätt blir beroende och lägger en mängd olika liveodds under en match så se till att aldrig spela för mer än du har råd att förlora.

Hur spelar jag liveodds?

Att spela liveodds under Premier League matcherna är väldigt enkelt och roligt. För att spela liveodds behöver du för det första skapa ett spelkonto hos ett spelbolag. Några av de bästa spelbolagen är bet365 och NordicBet. Om vi måste välja ett av dem så får vi nog säga att det absolut bästa spelbolaget för liveodds är bet365 som har det bästa utbudet.

Nästa steg är att sätta in pengar på spelkontot och när du gjort en överföring så kan du leta upp den särskilda Premier League matchen som du vill spela på eller så kan du först gå via rubriken Odds (eller sport) och sedan vidare till rubriken Liveodds (eller Livebetting, Livespel) och leta dig fram till den aktuella matchen där. Du kan också titta på aktuellt spelschema för Premier League.

Väl framme till den utvalda matchen att spela liveodds på så klickar du på den och får då upp flera olika spelalternativ för din match. Placera sedan ditt liveodds genom att välja något av oddsen och därefter ange en insats du vill spela för. En bra sak är också att så fort ett spel går in under matchen så får du vinstpengarna inom 5 minuter insatt på ditt konto. Du kan i och med detta alltid ha råd att lägga ytterligare spel under matchens gång. Villkoret är förstas att du vinner. 😉

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m_nyAz-agnw[/youtube]

Spela Liveodds under Premier League matcherna