Dagens bästa spel: Burnley – Chelsea, asian goalline -1,-1,5 1:a hlv, odds 1,57  @Bet365 med 8U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Måndag 18/8 kl.21.00
Spelbolag: Bet365.com


I helgen spelades premiären för Premier League och som serien sparkades igång. United gick på pumpen direkt – på hemmaplan! Detsamma gjorde QPR, som inte alls fick den start man räknade med. I övrigt segrade favoritlag som Man City, Tottenham (något turligt), Arsenal, samt Liverpool. Det som gjorde premiäromgången härlig var att det faktiskt bjöds på en hel del mål. Inte en enda match slutade 0-0!

Två lag återstår dock innan omgången är fullbordad. Dessa båda lag är Burnley och Chelsea. En match som kommer att spelas kl.21.00 ikväll. En match som på förhand är en mellan en nedflyttningskandidat och en titelutmanare.

Burnley är nykomlingar för året och kommer garanterat att sälja sig dyrt på hemmaplan. Förhoppningsvis (och det är också vad jag tror) kommer man att göra det mycket bättre än vad Leicester gjorde i sin hemmamatch mot Everton. Leicester var allt för optimistiska i sitt spel och borde ha klarat att hålla tätt under första halvlek. Hade man bara spelat lite mer kompakt hade det gått enklare. Nu fick man visserligen med sig en poäng till slut, men det blev trots allt 2-2.

Burnley vet garanterat vad man har att vänta sig när Chelsea kommer på besök. Man kommer garanterat att ha stenkoll (så gott det går) på Chelseas omställningsspel. Kan man få ner tempot som man vill bör det stå 0-0 i halvtid. Således finns det fint spelvärde på goalline -1,-1,5. Blir det ett mål blir halva void och halva vinst. För nog ska det inte bli mer än MAX ett mål i första halvlek.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb