Dagens bästa spel: Southampton – West Brom, hemmalaget vinner, odds 1,85  @Bet365 med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 23/8 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


Förra veckans premiärmatcher böjd på underhållning, precis så som vi hade förväntat oss. Ett av lagen som överraskade ordentligt var det sönderköpta laget Southampton. Innan sin öppningsmatch mot Liverpool handlade det mesta om ”med hur mycket kommer Liverpool att vinna?”. Efter matchen ljöd rubrikerna istället; ”vad är det för Southampton som vi fick se?”. För trots att man tappat nyckelspelare som Lallana, Lovren, Shaw och Lambert och trots att man saknade Gaston Ramirez och Jay Rodriguez så spelade Soton riktigt, riktigt bra. Den lysande stjärnan stavades Schneiderlin och det var också han som var ytterst nära att skrälla hem en poäng (möjligen även tre) till The Saints. Det blev dock förlust för Koemans mannar på Anfield till slut. Siffrorna skrevs till 2-1, fördel Liverpool.

Imorgon lördag spelar Soton mot West Brom på hemmaplan. Man spelar på hemmaplan och jag är övertygad om att man enbart tar med sig positiva vibbar från Liverpoolmatchen. Rodriguez är fortfarande utanför laget men med det kreativa spelet man visade upp bör man kunna dyrka upp West Brom’s försvar, som inte på långa vägar är lika stabilt som Liverpools.

Segerspelet för Southampton känns riktigt spelvärt och ligger nu på 1,85. Det finns dock stor risk att det slashas ner till 1,61 lagom till kl.16 på lördag.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb