Dagens bästa spel: Sunderland – Man Utd, bortalaget vinner, asian, 0,0, -0,5 odds 1,50  @Bet365 med 9U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Söndag 24/8 kl.17.00
Spelbolag: Bet365.com


United var en stor besvikelse att skåda förra helgen. Swansea var det klart bättre laget och utan att överdriva så var Swansea förtjänta av de tre poängen. Idag är det åter dags för ett mandomsprov för United (för vi kan väl kalla de inledande matcherna för det) då man gästar Sunderland och Gus Poyet.

På förhand har det mesta handlat om Van Gaal’s utrensning i truppen. Spelare som Wilfred Zaha, Fellaini, Welbeck och Nani (har redan lämnat för Sporting), har uttryckligen gjort sitt i Unitedtröjan enligt Van Gaal. Kanske är det också vad som behövs i United? Att någon tar de svåra besluten och städar upp i den oreda som Moyes skapade?

United saknar några spelare till dagens match varav de starkaste namnen är Valencia, Welbeck, Rojo (inte fått sitt work permit än), Herrera, Carrick, Shaw, Anderson och Lingard. Man får dock tillbaka RVP och det bör göra ordentligt gott för lagmoralen.

Sunderland är inget enkelt lag att vinna över men med Van Gaals vrede i bakhuvudet tror jag att Unitedspelarna är mer taggade än någonsin. Att förlora två matcher på raken i de första omgångarna finns inte på kartan. Med så pass mycket rutin som ändå finns i laget och med tongivande spelare på planen Rooney och RVP, ska detta gå vägen. Åtminstone ska man bärga en poäng, något annat finns inte.

Av den anledningen att ett kryss finns med i beräkningarna rekommenderar jag spelet United vinner, asian 0,0,-0,5. Detta spel betalar tillbaka halva insatsen om det blir oavgjort i matchen och ger vinst om United vinner. Det känns lagom safe helt enkelt.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb