EttKryssTvå tipset vecka 35 innehåller sex underbara Premier League matcher, fem spännande matcher från Championship och två stekheta matcher från Allsvenskan. Tippa EttKryssTvå hos Betsson!

EttKryssTvå tipset vecka 35

Vi som gillar engelsk fotboll har en stormatch i Everton – Chelsea att se fram emot där Chelsea inlett seriespelet med två vinster medan Everton skrapat ihop oavgjort två matcher i rad. Men här tror vi ändå att Everton kommer stå upp bra mot starka Chelsea.

Riktar vi blicken mot de två allsvenska matcherna så kan vi se att det är väldigt viktiga matcher som gäller mycket för de inblandade lagen. Gefle IF – Åtvidabergs FF ligger på tolfte respektive elfte plats i tabellen och farligt nära nedflyttningsstrecket så här är varenda poäng oerhört viktiga. Matchen BK Häcken – Mjällby AIF är en match med helt andra förutsättningar men går att jämföra med Gefle – Åtvid i den mån att varje poäng är viktig även här. Kollar man in tabelläget så ligger Häcken på en fjärde plats med häng på topptrion medan Mjällby haft det tufft och krigar nere i botten från sin plats som nästjumbo.

Vårt EttKryssTvå tips denna vecka

Vi har här tippat en enkelrad på EttKryssTvå. Vill du se hur vi resonerat kring varje match så kan du ta del av vårt stryktipsförslag för vecka 35 med kommentarer på varje match. Något som skiljer Stryktipset hos Svenska Spel och EttKryssTvå hos Betsson åt är bland annat att du alltid får utdelning om du prickar in 10, 11, 12 eller 13 rätt på tipskupongen hos Betsson:s EttKryssTvå. Det roliga med EttKryssTvå är att när du håller på och tippar en rad eller ett system så kan du alltid se både hur mycket du kan vinna som minst och som mest om du får in tretton rätt på kupongen. Maximalt belopp som är möjligt att vinna är dock 10 miljoner kronor.

1 Everton – Chelsea (X)
2 Manchester City – Stoke (1)
3 Newcastle – Crystal Palace (X)
4 QPR – Sunderland (2)
5 Swansea – West Brom (1)
6 West Ham – Southampton (1)
7 Derby – Ipswich (1)
8 Fulham – Cardiff (1)
9 Leeds – Bolton (X)
10 Middlesbrough – Reading (1)
11 Wolves – Blackburn (X)
12 Gefle IF – Åtvidabergs FF (1)
13 BK Häcken – Mjällby AIF (1)