Alla nya spelare får 5 euro gratis att spela för hos bet365 utan insättningskrav!

5 euro till nya kunder + 1000€ i öppningsbonus

Öppna ett Pokerkonto hos bet365 idag och ta del av bet365 fantastiska €1.000 Bonus för nya spelare. Spelbolaget har ett riktigt bra erbjudanden utöver 5 euro gratis som innebär 200% bonus på din första insättning/överföring upp till €1.000.

Det är lätt att öppna ett konto, så börja spela nu och se till att inte missa dina gratismarker! Din bonus släpps till kursen av €10 för varje 1.000 meritpoäng som intjänas på pokerborden.

Regler för att erhålla 5 euro gratis

För att få 5 euro gratis i kontanter är det inte speciellt mycket som du behöver göra! Allt du behöver göra är att skapa ett nickname. Ingen insättning eller överföring behövs! Direkt därefter kan du börja spela poker med dina kostnadsfria 5 euro!

5 euro gratis hos bet365 poker

 
1. Samtliga spelare hos bet365 vars konton uppfyller båda av följande kriterier är berättigade för 5 euro gratis: har Sverige som registrerat bostadsland samt har språkinställningen satt till svenska.

2. För att kvalificera sig till 5 euro gratis behöver en spelare skapa ett nickname i pokermjukvaran som har laddats ner från denna webbplats.

3. Inom 48 timmar kommer konton för kvalificerade spelare att krediteras med ett kontant belopp på 5 euro.

4. Det kontanta beloppet finns tillgängligt att spela med i pokermjukvaran samt i Poker för Mobil.

5. Efter att kontantbeloppet har krediterats kan inga uttag eller överföringar från en spelares Pokerkonto göras innan spelaren har uppfyllt något av följande kriterier: gjort en insättning/överföring på minst 10 euro till deras Pokerkonto; spelat åtminstone 50 händer med rake.

6. Skulle en spelare inte betala någon rake eller turneringsavgift inom sju dagar från att kontantbeloppet har krediterats kommer beloppet att utgå.

7. Varje enskild spelare kan som mest erhålla ett kontantbelopp som ett resultat av erbjudandet med 5 euro gratis.

8. Alla pris-/bonusbelopp som erbjuds räknas ut genom att använda den aktuella valutaomvandlingstabellen, vilken helt fastställs av bet365.

9. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter bet365:s eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. bet365 förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att bet365 efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan bet365 krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden.

10. Alla bet365:s erbjudanden är menade att gälla för spelare med ärliga avsikter och bet365 förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande begränsa alla eller en del erbjudanden för enskilda kunder.

11. Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person, familj, bostadsadress, e-postadress, telefonnummer, samma kontonummer (bankkort, kreditkort, NETeller etc.) och miljöer med delad datoranvändning, t.ex. allmänna bibliotek och arbetsplatser. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för en enskild kund eller kundgrupp helt enligt egen beslutsrätt.

12. bet365 förbehåller sig rätten att ändra/avbryta/återkräva eller neka alla erbjudanden efter egen beslutsrätt.

13. bet365 förbehåller sig rätten att använda förnamn, nickname och/eller alias i alla meddelanden om turneringsresultat, utdelande av kampanjbonusar och vinnare av progressiva jackpots.

14. Anställda, chefer och direktörer på bet365, dess PR-firmor eller andra företag, licensinnehavare och licensgivare, tjänsteleverantörer och alla andra närstående bolag eller dotterbolag är inte berättigade till att delta. Samma regler gäller för de direkta familjerna till sådana personer.

15. bet365 förbehåller sig rätten att neka betalning till alla spelare som påträffas med att ägna sig åt otillåtet samarbete (collusion) eller slow playing. Om en spelares konto är fryst eller om de av någon anledning är exkluderade från pokerrummet kommer spelaren att tas bort från alla aspekter av denna kampanj.

bet365 är världens bästa spelbolag när det gäller odds och livebetting men man är inte mycket sämre än andra spelbolag när det gäller poker och erbjudanden om olika turneringar som man har.