Dagens bästa spel: Norge – Italien, Italien vinner, max 2,5 mål, odds 3,25  @Bet365 med 6U
Land: Internationellt
Liga/Cup: EM-kval
Spelstopp: Tisdag 9/9 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Ikväll kl.20.45 tar Norge emot giganterna Italien. Ja, jag vet, ordvalet kanske är i det största slaget när man talar om Italien anno 2014 men laget har en inneboende kvalité som jag vägrar att tumma på. När man nu fått till sig det taktiska geniet Antonio Conte känns det som att Italien är på rätt väg – åter igen. Trots att Italien nu ser ut att gå mot en ljusare framtid brottas man dock fortfarande med ett litet problem, nämligen anfallsspelet. Laget gör inte direkt ofantligt många mål och i väntan på att Balotelli kommer i form får man förlita sig på kollektivet snarare än en fanbärare.

I den här matchen möter man dock ett lag – Norge, som i stort sett har samma problem i laget. Man gör inte tillräckligt många mål för att kunna hota på allvar. Visst man har ett starkt försvar men att endast göra ett mål på fyra matcher är inte bra.

Mitt tips på den här matchen är av det lite annorlunda slaget. Jag tror att Italien med sitt vassare och mer tekniskt skickliga mittfält kommer att leverera ett eller möjligen två mål mot Norge. Försvarsmässigt förväntar jag mig en nolla i protokollet. Dels beroende på att Conte är genial när det handlar om att få till lagdisciplin och dels med tanke på Norges offensiva facit.

Spelet blir således att Italien vinner med 1-0, eller 2-0. Det betalar riktigt bra (3,25) och du hittar det hos Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb